Гудељевић: Приоритет имплементација споразума

Један од главних приоритета мисије Еулекса је имплементација свих споразума између Београда и Приштине, рекла Ирина Гудељевић.

Портпарол Еулекса Ирина Гудељевић изјавила је да је један од главних приоритета ове мисије имплементација свих споразума између Приштине и Београда на северу Косова.

Гудељевић је коментаришући за сутра најављени почетак наплате дажбина на прелазима Јариње и Брњак на северу Косова рекла да је на Београду и Приштини да комуницирају у вези са дијалогом и споразумима који су постигнути укључујући и тај који се односи на царину.

"Косовска царина је та која би требало да буде контактирана у вези са тачним процедурама које ће бити спроведене на Јарињу и Брњаку", рекла је портпаролка Еулекса.

Она је додала да имплемнација свих споразума који су постигнути између Београда и Приштине на северу Косова је била и биће један од главних њихових приоритета.

Ми смо ту да асистирамо и помогнемо, а све у складу са мандатом који имамо, казала је Гудељевић.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 28. мај 2024.
18° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије