Вучић: Демократе радиле да само њима буде добро

Александар Вучић поручио демократама да је, док су се они бавили привредом, било боље само њима лично, али не и привреди. Вицепремијер уверен да ће на крају његовог мандата грађани Србије бити нешто богатији.

Први потпредседник Владе Александар Вучић поручио је демократама да је, док су се они бавили привредом, било боље само њима лично, али не и привреди, те да је уверен да ће на крају његовог мандата грађани Србије бити нешто богатији.

"Ако неко каже да ће престати да се бави кошарком, а да се ја не бавим привредом, морам да кажем да је док су се они бавили привредом ишло много боље њима лично - они су се добро обогатили од онога што су називали привредом, а то је било све, али привреди није било боље", рекао је Вучић новинарима у парламенту.

Он је нагласио да нимало није богатији, али да је сигуран да ће на крају његовог мандата грађани Србије бити макар нешто богатији и да ће имати бољу перспективу.

"А што се тиче кошарке, у то не могу да се мешам", рекао је Вучић.

Он је рекао и да може да уважи различите политичке ставове, али да не може да уважи то да се неки људи баве политиком мржње према било коме.

Упитан о интервјуу бившег председника Србије Бориса Тадића, Вучић је рекао да је његов посао да се бави проблемима који муче грађане, а не оним што је неко говорио, мада уважава чињеницу да је Тадић био председник Србије и његове политичке ставове, као што, уосталом, уважава и Ђиласове.

Раније данас, Ђилас је поручио Вучићу да ће се повући из кошарке, уколико Вучић престане да се бави економијом и привредом.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се