Одговор напредњака Ђиласу

Једини резултат рада Драгана Ђиласа је пљачка грађана Београда и Србије, поручују напредњаци реагујући на критике лидера ДС-а.

Српска напредна странка је, поводом критика које је изнео лидер ДС-а Драган Ђилас на рачун економске политике Владе Србије, поручила да критике не може да дели неко чији је једини резултат рада пљачка грађана Београда и Србије.

"Као што Драган Ђилас нема везе са кошарком, тако нема везе ни са поштеним радом, ни са радом уопште, јер је председник Демократске странке само крао у животу, и пљачкао грађане Београда и Србије", наводи се у саопштењу СНС.

Резултат Ђиласовог рада, како наводи та странка, јесте и 38 милијарди које је његова фирма стекла откако је он на власти.

Ђилас је раније данас вицепремијеру и лидеру СНС Александру Вучићу поручио да ће се повући из кошарке уколико Вучић престане да се бави економијом и привредом.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
17° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се