Читај ми!

Стефановић: Без коалиције ДС-а и СНС-а

ДС нема намеру да прави коалицију с владајућом СНС, рекао за РТС функционер демократа Борислав Стефановић. Лидер напредњака Александар Вучић "неће гледати филм" у којем се ДС и ЛДП обрачунавају, каже Стефановић.

Функционер Демократске странке Борислав Стефановић рекао је да та странка нема намеру да прави коалицију с владајућом Српском напредном странком (СНС) и указао да лидер те партије Александар Вучић "неће гледати филм" у којем се ДС и Либерално деморатска партија (ЛДП) обрачунавају.

 

"Бесмислено је да водимо рат против друге опозиционе партије, имамо важнија посла - да укажемо на грешке власти, а не да улазимо у нечије мале пројекте, где ће (Александар) Вучић уживати док гледа како ДС троши своју снагу на обрачун са ЛДП-ом, он тај филм неће гледати", истакао је Стефановић гостујући у Дневнику РТС-а.

Стефановић је рекао и да ДС још није добио позив за формирање привремене управе у Београду и нагласио да је очигледно да "нестручна власт игнорише изборну вољу грађана".

"Не мислим да ће влада уопште да уважи паритет у градској Скупштини... То све говори да нестручна власт покушава да направи струкутру која не одговора струкутри градске Скупштине и да игнорише изборну вољу грађана", рекао је Стефановић.

Додао је и да је јасно и да се разговори о привременој управи обављају без консултација с надлежним Министарством за регионални развој и локалну самуправу.

Како данас пишу београдски медији, СНС ће током викенда одржати седницу Председништва на којој ће бити одлучено о томе ко су кандидати који ће чинити привремени орган у Београду.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 17. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара