Читај ми!

СПО подржава Вучићев захтев

Функционер СПО-а Александар Југовић поручио да та странка снажно подржава захтев Александра Вучића да се смањи коришћење службених аутомобила и одузме ротациона сигнализација, због, како каже, злоупотреба које се "неретко" дешавају.

Српски покрет обнове подржава захтев првог потпредседника Владе Александра Вучића којим се тражи смањење коришћења службених аутомобила и одузимање ротационе сигнализације, односно спречавање даље злоупотребе у коришћењу ових привилегија, изјавио је данас Танјугу функционер СПО-а Александар Југовић.

Југовић је рекао да су "неретко државни функционери, локални моћници, директори јавних предузећа злоупотребљавали коришћење службених аутомобила као и употребу ротације" па СПО "најснажније подржава" захтев Вучића.

У овој држави се мора уводити ред, а ово је један од корака на том путу и зато најснажније подржавамо захтев Вучића, каже Југовић.

Вучић је најавио јуче седницу Бироа за националну безбедност на којој ће се готово свим функционерима одузети право да користе ротацију на службеним аутомобилима.

"Сад имам предлог који ћу да размотрим са Лазаром (Крстићем) да видимо колико имамо службених возила. Знате шта ће се испоставити? Да у јавној управи имамо више од 60.000 возила. Купили смо 60.000 возила, па да су само по 1.000 евра, него је најмање по 10.000 евра, то би било шест милиона", навео је Вучић у интервјуу магазину Недељник.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се