Читај ми!

ДС: Николић се сврстао на страну СНС

Посетом Томислава Николића Врбасу у оквиру предизборне кампање СНС постало је јасно да је његова оставка на место председника те странке апсолутна фарса, саопштио Војвођански одбор ДС-а.

Војвођански одбор Демократске странке критиковао је председника Србије Томислава Николића да се у предизборној кампањи за локалне изборе у Врбасу сврстао на страну Српске напредне странке.

"Данашњом посетом Томислава Николића Врбасу у оквиру предизборне кампање СНС постало је јасно да је његова оставка на место председника те странке апсолутна фарса, баш као што је Демократска странка од почетка и тврдила", сматрају демократе.

ДС каже да је Николић током данашње посете Врбасу разговарао само са члановима СНС-а, док је грађане који нису његове страначке колеге, као и активисте других странака присутне на тргу у Врбасу,  занемаривао и њихова комуникација са председником је била практично онемогућена.

Томислав Николић поднео је оставку на место председника СНС након што је прошле године изабран за председника Србије.

Новосадски одбор Демократске странке критиковао је републичку власт на челу са Српском напредном странком да примењује "селективну правду".

Демократе су упитале како је могуће да бивша градоначелница Новог Сада Маја Гојковић никада није одговарала за аферу склапања штетног уговора са предузећем АТП Војводина.

Новосадски одбор ДС је доставио Вишем јавном тужилаштву у Новом Саду пресуду Врховног касационог суда из маја, према којој се Граду Новом Саду налаже да АТП Војводини исплати четири милиона евра.

Према наводима ДС-а, из те пресуде произлази "очигледна кривична одговорност" Маје Гојковић за штету коју су претрпели грађани Новог Сада, а с обзиром да је она у то време била градоначелница.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво