Читај ми!

СНС: ДС врши притисак на судство

Обраћање челника ДС-а Драгана Ђиласа и Бојана Пајтића медијима грубо кршење правних норми и вид притиска на судство, рекао шеф посланика СНС-а у покрајинском парламенту Предраг Матејин. Ђилас и Пајтић рекли да је члан ДС-а Борислав Новаковић неосновано ухапшен.

Председник посланичког клуба Српске напредне странке у Скупштини Војводине Предраг Матејин рекао је да је обраћање челника Демократске странке Драгана Ђиласа и Бојана Пајтића медијима грубо кршење правних норми и вид притиска на судство.

"Демократе покушавају да изврше притисак на судство које су сами реформисали и на судије које су сами бирали", рекао је Матејин, на конференцији за новинаре, организованој одмах након конференције коју су у Новом Саду одржали челници Ђилас и Пајтић.

Према његовим речима "све је то показатељ криминализације" ДС-а. "Не желимо криминализацију власти у Војводини и верујемо да ће врло брзо доћи до промене власти у покрајини", рекао је Матејин и додао да верује да до промене може доћи и "природним путем".

Заменик председника Демократске странке (ДС) и председник Владе Војводине Бојан Пајтић и председник ДС Драган Ђилас обратили су се претходно новинарима испред зграде Владе Војводине оценивши да је члан ДС Борислав Новаковић неосновано ухапшен и критикујући начин ан који је то учињено.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 28. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво