Читај ми!

Остојић: Следи навала на јавна предузећа

Они који су сменили Драгана Ђиласа сада ће се "бацити" на јавна предузећа да би у њима запошљавали своје, саопштио Зоран Остојић, један од оснивача Београдске иницијативе.

Један од оснивача Београдске иницијативе Зоран Остојић саопштио је да ће се они који су сменили градоначелника Драгана Ђиласа "бацити на јавна предузећа и запошљавање својих", јер се ускоро очекују избори, а самим тим и даље урушавање Београда.

"Досадашњег градоначелника Драгана Ђиласа сменио је Ивица Дачић, исти онај са којим се Ђиласова странка историјски помирила жаљењем за својим изгубљеним лидерима", подсетио је у писаној изјави Остојић.

Онај који је 2008. године слагао Александра Вучића, да би био у Влади са Демократском странком, продао је Ђиласа са којим је пет година управљао Београдом, да би опстао још неки месец у Влади са Вучићем, оценио је Остојић.

Остојић је истакао да је неспорно да се Београд урушава протеклих годину дана и то виде сви грађани.

Ђилас је очигледно запоставио функцију градоначелника, јер је имао неке друге приоритете, обрачуне у својој странци, свој бизнис, политичку битку са онима који су га сменили, сматра Остојић.

Грађани не желе да буду таоци политичких борби и обрачуна, који ће се наставити следећих месеци и желе алтернативу овом блату и муљу у који нас политичари гурају, додао је он.

Мислите ли да ће они који су сменили Ђиласа да се баве проблемима Београђана? Свакако не, бациће се на јавна предузећа и запошљавање својих, јер нас брзо чекају избори. Дакле, чека нас даље урушавање Београда, закључио је Остојић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво