СНС: ДС да се извини Новосађанима

Српска напредна странка ће и у будућности све своје снаге усмерити ка добробити грађана и ка просперитету Новог Сада, без обзира на бесмислене изјаве Александре Јерков, поручио Градски одбор СНС-а. Демократе треба прво да се извине грађанима Новог Сада за сву штету коју су им нанели претходних година, поручује СНС.

Градски одбор Српске напредне странке Нови Сад позвао је Демократску странку да се, поводом навода које је изнела Александра Јерков, прво извини грађанима Новог Сада за сву штету коју су нанели Новом Саду током претходних неколико година.

"Александру Јерков, некадашњу сарадницу (бившег градоначелника) Игора Павличића, позивамо да прво почисти у свом дворишту пре него што почне да држи предавање другима", наводи се у саопштењу новосадских напредњака.

Из СНС-а поручују да градоначелник Новог Сада Милош Вучевић "никада није бежао од одговорности и надлежности", што је, како се наводи, показао и решавајући проблеме у предузећима где као градоначелник нема надлежности.

"Новитет, Дунав Група Агрегати, залагање и константан апел на надлежне да се постави начелник ПУ Нови Сад, 300 полицајаца који су неопходни граду Новом Саду тренутно је на обуци и следеће године ће бити на улицама Новог Сада, само је део онога за шта се градоначелник залаже, иако то није у његовој надлежности", стоји у саопштењу.

Резултати рада СНС-а у Новом Саду, како се наводи у саопштењу, доступни су грађанима на сваком кораку, а поверење које Новосађани имају према Српској напредној странци је такође један од показатеља нове одговорне политике коју води градска администрација на челу са градоначелником Вучевићем.

"СНС ће и убудуће све своје снаге усмерити ка добробити грађана и ка просперитету Новог Сада, без обзира на бесмислене изјаве Александре Јерков", истиче се у саопштењу.

Новосадски напредњаци поручују да никада нису бежали од избора, али да нису сигурни да би избори користили ДС, с обзиром на то да "у појединим градовима у Србији, у којима су одржани ванредни избори, странка Александре Јерков није успела да пређе цензус".

"Српска напредна странка се нада да ће челници ДС-а, укључујући и Александру Јерков, схватити да грађани ипак имају добро памћење, па се сећају како је Нови Сад изгледао током штеточинске власти ДС-а, а имају и очи па виде да је сада куд и камо боља ситуација", стоји на крају саопштења новосадских напредњака.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 07. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара