Читај ми!

Ђилас: Уместо министара променити концепт

Влада Србије треба да, уместо министара, промени концепт, рекао председник ДС Драган Ђилас. Треба да добијемо експертску Владу, постигнемо национални консензус о најважнијим питањима и да се сви заједно боримо да их решимо, каже Ђилас.

Председник опозиционе Демократске странке Драган Ђилас оценио је да би уместо промене половине министара Влада Србије требало да промени концепт.

Ђилас је рекао да реконструкција Владе Србије подсећа на ријалити шоу и да се и из Владе испада као на "Фарми".

"Не мислим да једна влада која годину дана прича да је најбоља икад треба да мења пола министара, већ да треба да мења концепт. Требало би да добијемо експертску владу, да постигнемо национални консензус о најважнијим питањима и темама и да се сви заједно боримо да их решимо", објаснио је Ђилас.

Председник ДС-а истакао је да не улази у вербалне конфликте већ само искрено каже оно што мисли.

"Када критикујемо, то радимо да би се нашла нова решења и направило нешто боље. Немам никакав лични проблем ни са Млађаном Динкићем, ни са Дачићем ни са Вучићем. Оно што мислим да није добро то искрено кажем, а време ће показати ко је био у праву", каже Ђилас.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 01. јун 2024.
21° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије