Илић задовољан резултатима

Министар грађевине и урбанизма Велимир Илић каже да је задовољан резултатима свога рада и да воли да га други оцењују. Илић је навео да је нарочито задовољан реализацијом градње Коридора 11, изградњом социјалних станова и припремљеним новим законима.

Велимир Илић, министар грађевине и урбанизма Србије, рекао је да је задовољан резултатима свога рада, не желећи да коментарише да ли се његово име налази на списку министара који ће бити смењени реконструкцијом Владе.

"Ако има неко ко може боље нешто да уради - није никакав проблем", рекао је Илић новинарима у хотелу "Хајат", где се одржава скуп посвећен зеленој градњи и енергетској ефикасности.

Министар је навео да ради свој посао и да не размишља о реконструкцији Владе и да би, када би могао сам себе да оцењује, добио позитивну оцену, али да је то на другима. "Волим да ме други оцењују", рекао је Илић.

Илић је рекао да је о реконструкцији Владе било одржано неколико састанака и да је било речи о убрзању неких пројеката, побољшању рада јавних предаузећа као и да се државни секретари и помоћници министара "протресу".

Према његовим речима, Влада нормално ради, доносећи све одлуке скоро једногласно.

Илић је навео да је нарочито задовољан реализацијом градње Коридора 11 са Кинезима и Азербејџанцима, изградњом социјалних станова и припремљеним новим законима о планирању и изградњи, о легализацији и о премеру и катастру.

Према његовим речима, предвиђено је да се на Коридору 11 реализују две концесије од моста Земун - Борча до Обреновца и од Чачка до Пожеге.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 01. јун 2024.
24° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије