Читај ми!

Селаковић: Тим Министарства правде остаје

Никола Селаковић уверен да тим Министарства правде остаје после реконструкције Владе, јер је, како каже, показао да уме да ради и да даје резултате.

Министар правде Никола Селаковић изјавио је да је уверен да ће тим Министарства правде који је - како каже - показао да уме да ради добро, ефикасно и да даје резултате, наставити да ради на истом месту после реконструкције Владе.

Кад је реч о њему као министру, Селаковић је рекао да ће његов рад оценити главни одбор СНС-а.

"што се мене лично тиче, мој рад оцениће Главни одбор странке и ја као члан странке Главног одбора и Председништва спреман сам да примим такву оцену", казао је Селаковић новинарима после јавне расправе о акционом плану за спровођење стратегије за борбу против корупције у Палати Србија.

Упитан да прокоментарише похвале које је на рачун Министарства правде упутио први потпредседник владе Александар Вучић, рекавши да је то Министарство рекордер у законодавној активности, Селаковић је рекао да је лепо чути похвале, али да оне обавезују.

Упитан да ли је сам задовољан својим радом на челу министарства и радом министарства уопште, Селаковић је рекао да "тим функционише као тим ако има капитена, а ако га нема - то није тим".

"А да ли сам ја задовољан или не, то је већ нешто о чему не бих говорио. Само човек који жели да се изговори, рећи ће да је задовољан. Нисам задовољан, јер мислим да увек може много боље и много више и да онај који то жели не треба да се задовољи урађеним до сада", рекао је Селаковић.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 01. јун 2024.
25° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије