Читај ми!

ДСС организује протестну шетњу

Демократска странка Србије организоваће на Видовдан протестну шетњу у Београду у знак подршке српском народу на Косову и Метохији, најавио лидер те странке Војислав Коштуница.

Председник Демократске странке Србије (ДСС) Војислав Коштуница најавио је данас да ће та странка организовати на Видовдан протестну шетњу у Београду у знак подршке српском народу на Косову и Метохији.

Коштуница је у писаној изјави навео да се протест организује због укидања српских државних институција на Косову, бриселских споразума и учлањења Србије у Европску унију (ЕУ).

"Позивамо све којима је Косово и Метохија у срцу и све који су за Србију, а не за ЕУ, да се придруже на Видовдан протестној шетњи", поручио је Коштуница.

"Време је", оценио је он, "да Србија одбаци идеју учлањења у ЕУ и да се окрене својим интересима".

"Уверени смо да време ради за Србију и да је будућност земље да будемо политички неутрална држава која се слободно развија и не робује догми о златном путу који води у ЕУ", рекао је Коштуница.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 27. мај 2024.
15° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије