Читај ми!

Статутарна комисија ДС-а о Јеремићу

Очекује се да Статутарна комисија Демократске странке у петак искључи Вука Јеремића из странке, речено Танјугу у ДС.

На седници Статутарне комисије Демократске странке која ће бити одржана у петак очекује се да Вука Јеремића буде искључен из странке, речено је Танјугу у ДС.

Како је наведено, седница ће бити одржана у петак, највероватније после подне и очекује се само једна тачка дневног реда - одлука о искључењу Јеремића из странке, пошто се оглушио о захтев лидера деморката Драгана Ђиласа да врати посланички мандат.

Ту информацију Танјугу је потврдио и Душан Петровић, који је такође искључен из ДС-а и који је потом формирао свој посланички клуб "Заједно за Србију".

Петровић је рекао да очекује да се састане с Јеремићем за неколико дана, када буде долазио у Београд и да је приликом последњег боравка Јеремића у Београду такође са њим разговарао о разним темама.

"Водили смо добар разговор, рекао сам му шта мислим да је важно о суштини унутрашње политике, односа у ДС, у којој је још и мислим да ће га сутра искључити. Изложио сам му и све друге планове", рекао је Петровић.

Петровић је пренео да му је Јеремић изнео шта мисли да је суштински важно у спољној политици земље, како ће се развијати неке битне ствари у међународним односима, и који су му планови...

На питање да ли ће Јермић можда бити седми члан његовог посланичког клуба, Петровић није конкретно одговорио.

"Када се поново будемо видели, када дође у Београд, видећемо какве ће одлуке донети. Има ту веома озбиљних тема за разговор и то је неусмњиво. Наравно да смо разговарали о политици и свим опцијама, видећемо како ће се ствари одвијати", рекао је Петровић.

У међувремену, Јермић је потврдио да долази на програмску скупштину ДС, која је заказана за недељу, 17. март.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 28. мај 2024.
22° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије