Читај ми!

СНС: Демократе боли истина

Српски напредњаци захтевају од демократа да се прво извине за све године рушења достојанства, пустошења имовине, безобзирне пљачке и криминалних активности, саопштено је из Српске напредне странке. Лидер демократа Драган Ђилас није у стању да покрене земљу и обезбеди бољи живот грађана, поручили су из СНС-а у јутрошњем саоштењу.

Људи из Демократске странке треба пре него што проговоре да се извину грађанима, поручили су из Српске напредне странке реагујући на раније саопштење демократа.

"Пре него што демократе поново проговоре, српски напредњаци захтевају да се прво извине за све ове године рушења достојанства, пустошења државне имовине, безобзирну пљачку и безброј криминалних делатности, које су прорачунато чинили, пунећи своје банковне рачуне", наведено је у саопштењу СНС.

Напредњаци истичу да криминал никада није био, нити ће бити вредност ЕУ и европска тековина и упозоравају да се демократе све време "крију иза свог наводног европејства, проглашавајући сваког другог у Србији за мање вредног".

"Маске су коначно пале. Сада видимо ко се крије иза умивеног 'европског лица', колико су прљаве руке и лепљиви прсти оних коју су били самопроглашени спасиоци Србије", стоји у саопштењу.

"Српски напредњаци не желе никога да вређају, али увиђамо да оно што вређа и боли Демократску странку јесте истина", поручују из СНС у својеврсном наставку "рата саопштењима" те две странке.

ДС је нешто раније саопштила да ниједна увреда на рачун ДС или њених лидера неће умањити нестручност кадрова који данас у име Српске напредне странке воде Србију.

СНС је претходно поручила да је неозбиљно да о реконструкцији Владе Србије "паметују они који не могу ни своју странку да доведу у ред", оцењујући да Ђилас није у стању да покрене земљу и обезбеди бољи живот грађана.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 28. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво