Читај ми!

НС: Србија на добром путу да добије датум

Србија на добром путу да добије датум за почетак преговора са ЕУ, оцењује Нова Србија. Афере које се пласирају у јавности не могу да баце сенку на оно што је урадила влада, саопштава НС.

Нова Србија саопштава да је Србија на добром путу да добије датум почетка преговора са ЕУ и да "афере које се ових дана пласирају у јавности" не могу да баце сенку на све позитивно што је влада урадила у протеклих седам месеци у борби против корупције и криминала и финансијској консолидацији.

Та странка у саопштењу наводи да је уверена да је Србија после посете државног врха Берлину и Бриселу на добром путу да добије датум почетка преговора са Европском унијом.

"Резултати Владе Србије су препознати у европским престоницама Бриселу и Берлину као и чињеница да је Србија озбиљан саговорник и партнер", наводи се у саопштењу.

НС додаје и да те афрере не могу да баце сенку "и на решеност Владе Србије у наставку реформи, јачању институција и економском опоравку земље".

"Грађани Србије желе и заслужују да живе боље, траже да се пред лице правде приведу сви који су одговорни за пљачку и финансијски колапс пред којим је држава била у јесен 2012. године и зато расте поверење грађана у њене институције", закључује се у саопштењу.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
22° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара