Читај ми!

ЛДП: Србија подељена земља

Србија је дубоко подељена земља, а проблеми који данас разарају животе грађана последица су недостатка политичке визије, поручио је лидер ЛДП-а Чедонир Јовановић и позвао све демократске и грађанске снаге да се удруже ради изласка из кризе.

Председник Либерално демократске партије (ЛДП) Чедонир Јовановић рекао је да је Србија  данас дубоко подељена земља, а проблеми који разарају животе грађана последица су недостатка политичке визије, вишегодишњег погрешног управљања државом и неспособности политичара на власти да разумеју време у којем живимо.

"Нова власт је помислила да је довољно да настави где је претходна стала, верујући да ће их, као и оне претходне, сачувати популизам и демагогија. Зато смо данас тако близу избора, а не због тога што је владајућа коалиција испунила сва своја обећања дата у кампањи", наводи се у писаној изјави Јовановића.

Наредни избори имати смисла само ако на њима сви ставимо тачку на политику коју су уз минималне разлике водиле све претходне владе од 2004. године - ону политику која је одговорна за то што је сваки трећи грађанин Србије данас без посла, што млади своју будућност не везују за Србију, што су нам уништени здравствени и пензиони фондови, сматра Јовановић.

"Обавеза која се налази пред Либерално демократском партијом као странком која није била на власти је да током пролећа покрене процес постизања договора свих демократских, грађанских снага у друштву како би заједнички формулисали одговор на неиздрживо стање у земљи", рекао је Јовановић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се