Читај ми!

Само Динкић није потенцијални партнер ДС-а

Драган Ђилас очекује ванредне парламентарне изборе у мају или на јесен. Лидер ДС-а каже да би после избора потенцијални партнери демократама могли да буду сви који прихвате њихов економски програм, осим Млађана Динкића.

Лидер ДС Драган Ђилас изјавио је да ванредне парламентарне изборе очекује у мају или на јесен и да би после избора потенцијални партнери демократама могли да буду сви који прихвате њихов економски програм, осим Млађана Динкића. УРС је одговорио да Ђилас покушава да прикрије пад рејтинга ДС-а и лоше вођење Београда.

"Влада се сама урушила и свакога дана се све више руши. (Ивица) Дачић више нема кредибилитет да буде премијер", рекао је шеф ДС у разговору за данашњи Блиц.

Он каже да нимало није реално да ДС и СНС направе већину без избора, а да су после избора потенцијални партнери демократама сви који прихвате економски програм те странке, осим Динкића. Ту, како каже, нема компромиса.

На питање да ли је у економском програму ДС планирано очување Развојног фонда, Ђилас је одговорио да је тај Фонд потпуни промашај, а утицај политике на њега огроман.

"Фонд који сплаву 'Бахус' даје кредит од 200.000 евра за развој бизниса мора да буде укинут. Динкићев концепт економије је улагање у сплавове, а мој у пољопривреду, енергетику, ИТ сектор, образовање", рекао је Ђилас, затраживши од СНС и СПС да јавно кажу да ли је економски програм тих странака онај који спроводи Динкић.

Он је подсетио да је СНС у кампањи говорио да ће Динкића ухапсити.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се