Читај ми!

УРС: Ђилас прикрива пад рејтинга ДС-а

Драган Ђилас покушава маркетиншким изјавама да прикрије стрмоглави пад рејтинга ДС-а и лоше вођење Београда, рекао портпарол УРС-а Марко Селаковић. Уместо да раде и засуку рукаве, људи из ДС-а покушавају маркетиншки да створе слику о себи и својој странци, рекао је Селаковић.

Портпарол Уједињених региона Србије Марко Селаковић рекао је да лидер Демократске странке Драган Ђилас покушава да маркетиншким изјавама прикрије стрмоглави пад рејтинга ДС-а и лоше вођење Града Београда. Драган Ђилас је рекао да само Динкић није потенцијални партнер ДС-а и критиковао Динкићев економски програм.

"Зачуђен сам да се Драган Ђилас понаша по систему "Село гори, а баба се чешља", покушавајући да маркетиншким изјавама прикрије стрмоглави пад рејтинга ДС и лоше вођење Града Београда, где у последњих неколико месеци ниједан пројекат није довршен до краја" рекао је Селаковић.

Селаковић је, како се наводи у његовој писаној изјави, истакао да људи из ДС-а, уместо да засуку рукаве, покушавају маркетиншки да створе слику о себи и својој странци.

"Ми радимо и решавамо проблеме, прешли смо сваки педаљ Србије. На терену смо сваког дана са грађанима и привредом. Не водимо политику из кабинета, већ у Влади Србије градимо регионалне ауто-путеве, стабилизујемо финансије, укидамо намете и таксе, решавамо проблеме великих предузећа, разговарамо са европским званичницима о будућности Србије",  рекао је Селаковић.

"Нама нису важни маркетинг, улицкани наступи и јадиковке без икаквих резултата. Србија тражи храброст и решења, а не празне приче, рекао је Селаковић.

Према његовим речима Ђилас је у "гомили бесмислица и нервозних напада изрекао и једну тачну ствар: ова Влада мора да крпи рупе које нам је оставила Влада Демократске странке".

Само ове године, навео је Селаковић, преполовићемо дефицит и исплатити три милијарде евра прескупих кредита у које нас је Влада ДС-а безглаво гурала, али истовремено поставља и основу за поновни опоравак Србије.

На крају, питамо Драгана Ђиласа: да ли је истина да је лично он летос звао Млађана Динкића у Владу са ДС-ом и говорио о партнерству, а да би сада, када Динкић и УРС јачају и добијају подршку грађана, окренуо ћурак наопако и почео да прича сасвим другу маркетиншку причу" рекао је Селаковић.

Он је оценио да су Ђилас и ДС спремни да им партнери буду чак и радикали или "Двери", само да би се докопали свог парчета власти.

На срећу Србије, додао је Селаковић, Влада ради свој посао и, ако наставимо одлучно и храбро да решавамо проблеме, Драган Ђилас и ДС још дуго неће бити у прилици да се питају о Влади Србије.

"Право ДС и Драгана Ђиласа је да кукумавче и то право им нико не може ускратити. Без обзира на њихове јадиковке, ми настављамо да радимо, закључио је Селаковић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се