Читај ми!

УРС: Владајућа коалиција наставља рад

Влада је стабилна и владајућа коалиција наставља да ради на убрзавању европских интеграција, опоравку привреде и борби против криминала и корупције, рекла функционерка УРС-а Сузана Грубјешић у паузи седнице Председништва те странке.

Функционерка Уједињених региона Србије и потпредседница Владе Сузана Грубјешић рекла је да је Влада стабилна и да владајућа коалиција наставља да ради на убрзавању европских интеграција, опоравку привреде и борби против криминала и корупције.

"УРС нема намеру нити ће бити део сплетки и подметања и нећемо учествовати у кампањи ни против једног члана Владе", рекла је Грубјешић новинарима у паузи седнице Председништва УРС-а у Београду.

На питање да ли се на седници Владе разговарало о догађајима током викенда, Грубјешићева је одговорила да је седница протекла у доброј атмосфери и да је општи став да је Влада много тога урадила позитивног у земљи и у иностранству.

Грубјешићева је навела да је 27. јануара било шест месеци рада Владе и да су на данашњој седници били сумирани резултати рада.

Говорећи о избору директора полиције, Грубјешићева је истакла да то није била тема и да за то мора да се спроведе конкурс, а да има много кандидата.

Према њеним речима, УРС је данашњу седницу Председништва заказао пре месец дана и да је, између осталог, тема рад три министра УРС-а у Влади Србије и припремање оснивачког конгреса за крај априла кад ће, како је најавила, УРС постати политичка странка.

Уз лидера УРС-а Млађана Динкића, седници присуствују заменик председника УРС-а Верољуб Стевановић, чланови Председништва Верица Калановић, Бошко Ничић, Предраг Марковић, Владан Васић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво