Читај ми!

Павићевић официр за везу са Приштином

Шеф преговарачког тима Београда Дејан Павићевић именован је за официра за везу са Приштином. Његов задатак требало би да буде надгледање примене споразума договорених у Бриселу.

Влада Србије именовала је шефа преговарачког тима Београда Дејана Павићевића за официра за везу са Приштином, речено је Танјугу у Влади по завршетку седнице.

"Официри за везу неће бити амбасадори и неће имати посебан статус", рекао је недавно Павићевић и поручио да ће они бити људи који ће олакшавати комуникацију.

Павићевићев задатак као официра за везу требало би да буде, како је раније наговештавано, надгледање примене споразума договорених у Бриселу.

Павићевић се тематиком Косова и Метохије бави од 2008. године, а у Министарству за КиМ био је шеф кабинета, а затим секретар Преговарачког тима у дијалогу Београда и Приштине.

Директор је Канцеларије Владе Србије за стручне и оперативне послове у преговарачком процесу, која је задужена за имплементацију постигнутих споразума, као и подршку дијалогу.

У септембру прошле године, Влада је Павићевића именовала за шефа Преговарачког тима у дијалогу Београда и Приштине.

Павићевић је рођен у Београду 15. августа 1979. године. У Београду је завршио основну и средњу школу и дипломирао права. Тренутно припрема докторску дисертацију у области теорије права.

Приштински медији објавили су раније да ће у Београд као приштиснки официр за везу доћи Љуљзим Пеци.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво