Читај ми!

Седница председништва СНС-а

Председништво Српске напредне странке одржало седницу на којој су разматрана најновија догађања на политичкој сцени. Теме седнице су, према ранијим најавама, биле ванредни избори, афера Шарић и борба против организованог криминала и корупције.

11.30 - Председник СНС-а Александар Вучић рекао да ће бити настављена борба против корупције и да неће бити заштићених. Избори ће бити у функцији државних, а не партијских интереса, иако би сада СНС-у одговарали, рекао Вучић. И даље посебна пажња Владе биће посвећена економским питањима и побољшању стандарда грађана, нагласио вицепремијер.

11.22 - Завршена седница Председништва СНС-а. Очекује се да се неко од челника странке обрати новинарима.

10.15 - Почела седница Председништва Српске напредне странке.

У седишту Српске напредне странке завршена је седница Председништва странке, која је почела нешто после 10 часова.

Након седнице, новинарима се обратио лидер странке Александар Вучић.

Потпредседница СНС-а Зорана Михајловић изјавила је да ће Председништво СНС-а разматрати и донети став о дешавањима на политичкој сцени, односима у влади и изборима, што је, како је додала, нормална ствар.

Михајловићева је за телелевизију Пинк рекла да СНС не бежи од избора, и да намерава да учини све што је могуће кроз реформе, борбу против криминала и корупције и да крене у промене у Србији.

Министарка је додала да се Председништво редовно састаје сваке две до три недеље, као и да су избори и односи у влади биле теме и на претходној седници.

Број коментара 19

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
22° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво