Читај ми!

"Веома јак функционер напада Дачића"

Медијски напади на премијера Ивицу Дачића "не догађају сами по себи", иза њих стоји "веома јак и високи функционер", каже лидер Јединствене Србије Драган Марковић. Ванредни избори не би донели ништа добро Србији, јер би исте партије формирале власт, оцењује Марковић.

Лидер Јединствене Србије Драган Марковић рекао је да се медијски напади на премијера Србије Ивицу Дачића "не догађају сами по себи" и оценио да иза њих стоји "веома јак и високи функционер".

"Неко веома јак и високи функционер у Србији мора да стоји иза ових натписа. Можда је тај неко на функцији или у сенци, али ово се само по себи не дешава", рекао је Марковић Taнјугу.

Председник СПС и српске владе и његов бивши шеф кабинета последњих дана у медијима су довођени у везу са Шарићевом криминалном групом, што је премијер оквалификовао као "намештаљку" уперену против њега и Владе Србије.

Драган Марковић такође сматра да ванредни избори у овом тренутку не би донели ништа добро Србији и да зато нису потребни, јер би, тврди, исте партије формирале власт.

Он је оценио да би после евентуалних нових избора све остало исто, јер би "неко добио мало више, а неко мало мање гласова" и исте партије би формирале власт.

Ванредним изборима би, према његовој оцени, изгубили Србија и њени грађани, јер би били заустављени разговори о уласку Србије у ЕУ.

"Хајде да се манемо политиканства, да нешто радимо, да оно што смо обећали и реализујемо. Шта ћемо да добијемо ванредним парламентарним изборима?", упитао је Марковић.

"И шта би тиме добили? Ништа. Колико ће пара да се потроши? Поједине партије у изборној кампањи трошиле су од седам до 10 милиона евра? Одакле су те паре и ко ће сада да набави толико новца за ванредне изборе у Србији", упитао је Марковић.

Марковић је рекао и да је коалиција СПС-ПУПС-ЈС спремна да изађе на изборе, уколико они буду расписани.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
23° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво