Ђилас реагује на став Министарства о дискриминацији медија

Драган Ђилас наводи да очекује да Министарство културе и информисања јавно осуди то што гледаоци Пинка, ТВ Хeпи и Студија Б, односно читаоци Информера, Српског Телеграфа и Ало новина нису могли претходна два месеца да сазнају ставове и идеје за Београд листе "Драган Ђилас - Београд одлучује, људи побеђују".

Државни секретар у том министарству Александар Гајовић раније данас је осудио дискриминацију Ђиласа према медијима у изборној ноћи, односно то што није дозволио приступ новинарима Пинка, ТВ Хепи, Студија Б, Информера, Српског телеграфа и Ало новина да присуствују његовој конференцији за новинаре.

Ђилас у саопштењу иронично каже да у потпуности подржава став Гајовића, па очекује да Министарство осуди то што грађани нису могли на поменутим медијима да сазнају за "лажне Београђане пријављене за гласање, куповину гласова милионима евра пребачених из републичког буџета или за детаље штетног уговора за спалионицу смећа по коме ће град следећих 30 година плаћати по 50 милиона евра годишње".

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 25. мај 2024.
14° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије