Aранђеловац, понавља се гласање на бирачком месту у Врбици

Општинска изборна комисија у Аранђеловцу донела је одлуку да се због једног гласачког листића више понови гласање на бирачком месту број 15 у Месној канцеларији у селу Врбица, рекао је за РТС секретер Општинске изборне комисије у Аранђеловцу Негослав Петронијевић.

Гласање на том бирачком месту, где је уписано 1.266 бирача, биће поновљено за недељу дана.

Такође, Групи грађана "Бирам Аранђеловац" биће омогућен увид у комплетан бирачки материјал.

Поновљено гласање на бирачком месту у Врбици може утицати да и шеста листа Група грађана "Изабери Аранђеловац" пређе цензус.

У том случају, Српска напредна странка и Боља Србија-СРС остаће без по једног мандата.

Према резултатима гласања са 39 бирачких, без спорне Врбице, СНС је освојио 26 одборничких мандата, Боља Србија-СРС шест одборника, СПС-ЈС ће имати пет одборника и по два Група грађана Радосав Швабић и коалиција око Демократске странке.

На локалним изборима у Аранђеловцу од 37.715 уписаних у бирачке спискове гласало је 20.749 или 55,01 одсто Аранђеловчана.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 24. мај 2024.
17° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије