Јеремић: Избори шанса за промену

Председник Народне странке Вук Јеремић оценио је да су предстојећи београдски избори највећа прилика за промене у протеклих шест година која се не сме пропустити јер у супротном прети опасност од "потпуног срастања" државе и организованог криминала, саопштено је из те странке.

"Ако се процес фузије државе и организованог криминала успешно заврши, промене ће бити неупоредиво теже и тада све постаје могуће у најгорем смислу", рекао је Јеремић на трибини  "Развој Београда и подршка предузетништву" у Миријеву.

Јеремић је навео да ће листа "Драган Ђилас – Београд одлучује, људи побеђују" сигурно остварити на београдским изборима најбољи резултат од свих опозиционих групација.

"Власт Српске напредне странке пада ако и остале листе праве опозиције успеју да изведу своје бираче на гласање, а Социјалистичка партија Србије остане испод цензуса", рекао је Јеремић.

"Више него икада од 2012. године постоји шанса за промену власти која ће кренути из Београда, а затим ће режим пасти у целој Србији", рекао је Јеремић и додао "да је развој слободног предузетништва једна од централних тачака програма те партије, док је власт СНС суштински непријатељ предузетништва јер оно подразумева слободно мишљење, а режим чини све да отера мислеће људе".

Власници малих и средњих предузећа су у разговору са Јеремићем истакли да су њихови највећи проблеми "високи намети на плате, фаворизовање страних инвеститора, немогућност планирања издатака за порез и мешање СНС-а у све поре пословања", саопштила је Народна странка.

недеља, 02. јун 2024.
18° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије