Бастаћ упутио Скупштини града питања грађана за Малог и Весића

Марко Бастаћ носилац одборничке листе "Шта радите бре" на предстојећим градским изборима, однео је у Скупштину града два писма са питањима за Синишу Малог и Горана Весића, која су претходних дана стизала од грађана, а углавном се односе на, како се наводи, бројне афере које се везују за ову двојицу градских челника.

"Већ дуго Синиша и Горан причају само са онима које изаберу. Своје праве намере скривају јавним личностима које гурају у први план. Сви знамо да су управо та два човека најозбиљнији претенденти на две челне градске функције", изјавио је Бастаћ, а наводи се у саопштењу.

Оценио је да су њихов садашњи мандат обележили незнање, бахатост, афере, игнорисање интереса грађана и чврста сарадња са омиљеним страним и домаћим тајкунима.

"Не смемо заборавити све брљотине људи које је њихов лидер назвао комплетним идиотима. Зато смо данас у име групе грађана 'Шта радите бре' предали код портира списак од 24 питања за Синишу и 20 питања за Горана. Очекујемо одговоре јер грађани то заслужују. Табле са одштампаним питањима ће их подсећати да је то њихова обавеза", рекао је Марко Бастаћ.

На списку питања за Синишу Малог између осталих налазе се "она о цени инфостана у Бугарској, зашто не пријави Весића када зна да је фантом и да ли је све са Лукасом рађено на бело".

Од Весића се тражи да "одговори која му је омиљена Лукасова песма, ко је уредник музичке фонтане на Славији, колико често сања да је градоначелник и друга слична питања", наводи се у саопштењу. 

уторак, 07. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара