НОПО: Угледајмо се на Токио, уместо метроа – цепелин

Кандидат "за заменика градоначелника" са листе Ниједан од понуђених одговора (НОПО) Јован Вуковић, који је на листи као занимање навео председник, разговарао је са посетиоцима Авалског торња, којима је обећао да ће место на коме се налазе бити почетна станица "градског цепелина".

"Угледајмо се на Токио. Хајде у школу и на посао и на пијацу и у болницу и где све треба да се возимо 'цепелином'. Нека Београд буде први у Европи", рекао је Вуковић.

Наводи и да је "потписао уговор са немачком компанијом 'Cepelin Luftšiftehnik'", а о детаљима уговора није желео да коментарише.

"Председник" је окупљеним присталицама објаснио да ће станица "градског цепелина" заменити пројекат метроа и додао да "Мали и Весић немају појма. Ђилас исто нема појма."

Да се политичари у последње време све више окрећу некој врсти политичке сатире, као што је то у случају Белог Прелетачевића, показала је и листа НОПО, на којој се налазе председник, феминисткиња, "читач бројила", калфа, саливачи страве, цветићи, хомеопате...

Најстарији кандидат на листи је музичар и има 66 година, док су најмађи "сувозач" и "протејереј" са по 22 године.

Иначе НОПО је бивша парламентарна политичка странка, регистрована као партија која заступа влашку националну мањину, а оснивач и председник је Никола Тулимировић.

четвртак, 02. мај 2024.
22° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво