СРС: Изградити споменик Дражи Михаиловићу

Носилац листе Српске радикалне странке Војислав Шешељ и кандидат за градоначелника Миљан Дамјановић разговарали су са грађанима у Кнез Михаиловој улици и том приликом предложили да мост преко Аде понесе име генерала Драгољуба Драже Михаиловића као и да му се изгради споменик.

Шешељ је рекао да Београд има велики дуг према српском генералу.

"Крајње је време да се тај дуг одужи и да се Дражи Михаиловићу подигне споменик какав заслужује и да се један од градских објеката, великих градских објеката, назове његовим именом", рекао је Шешељ.

Истакао је да је Београд скупо платио мост преко Аде.

"Због Ђиласове власти која се уграђивала на разноразне начине, мост је коштао двапут скупље него што у новцу вреди, а још нису ни све околне саобраћајнице довршене. Али, тај новац је новац грађана Београда и грађана Србије. Иако је делом покраден, онај део који је уграђен у мост, мост чини мостом свих грађана Београда", навео је Шешељ.

Каже да су се грађани Београда већ једном изјашњавали које име да дају мосту.

"Ми српски радикали смо били листом тада да се мост назове именом Драже Михаиловића. Већина је била за то и онда су се сви ућутали. Време да прекинемо ћутање, да мосту дамо име генерала Драгољуба Драже Михаиловића, јер то генерал Михаиловић и те како заслужује", истакао је Шешељ.

субота, 18. мај 2024.
26° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара