Ђилас: За тоалете у Старом двору власт дала 13 милиона

Кандидат за градоначелника Београда и носилац листе "Београд одлучује, људи побеђују!" Драган Ђилас изнео је податак да је градска власт донела одлуку да 13.200.000 динара, односно 110.000 евра, утроши на сређивање тоалета у згради Старог двора, где су канцеларије Синише Малог, Горана Весића и осталих градских челника.

Драган Ђилас је испред Скупштине града показао страницу из градског буџета која то доказује, наводи се у саопштењу.

"Да ли је могуће да у данашње време када наша деца иду у школе које су у лошем стању и на граници распадања, када су улице препуне рупа, када милион проблема имамо у граду, власт троши 13 милиона и 200 хиљада динара на санацију сопственог тоалета", упитао је Ђилас.

Ђилас је позвао Београђане да изађу на изборе 4. марта и спрече овакве потезе градских власти који се косе за здравим разумом.

ПСГ: Власт тоне у диктатуру 

Покрет слободних грађана упозорио је, поводом најаве протеривања из Србије новинара Филипа Бертишана, да власт Александра Вучића сваког дана тоне у све дубљу диктатуру.

"Ускоро ће сви који не мисле као Вучић и формално бити проглашени за 'претњу јавном реду и националној безбедности' као што су МУП и БИА прогласиле Бертишана", истакао је председник Покрета Саша Јанковић.

"Бертишан је белгијски држављанин, новинар, дописник бројних страних медија, ожењен нашом држављанком и у Србији живи дуже од деценије", што је, како се наводи у саопштењу ПСГ, довољно да му се дозволи трајни боравак.

Уместо тога, како се додаје, "због објективних и професионалних текстова режим Александра Вучића га тера из земље која му је постала дом".

субота, 18. мај 2024.
26° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара