Вуковић: Хитно решити питање паркинга код КЦС-а

Група грађана "Шта радите бре – Марко Бастаћ" указала је на неопходност хитног решавања проблема са паркингом у зони Клиничког центра Србије (КЦС). Кандидат за градског одборника на тој листи Јасминко Хаџисалиховић је најавио оснивање градске адвокатске канцеларије.

"Сви који су макар једном имали потребу да колима стигну до КЦС-а знају колико је тешко, а некада и немогуће наћи паркинг. Нису ретке ситуације када и болничка кола због закрчености саобраћаја остају заглављена у колонама", рекао је Бранислав Вуковић, кандидат за одборника на листи "Шта радите бре – Марко Бастаћ".

У циљу најхитнијег решавања саобраћајног колапса који отежава рад свим запосленим у КЦС-у и угрожава здравље пацијената, ми би са позиције градске власти увели гараже на спрат, које ће смањити притисак на ове улице, изјавио је Вуковић.

Додао је да ће оспособити паркинг испод Мостарске петље и обезбедити "шатл превоз" запосленим здравственим радницима и пацијентима, наводи се у саопштењу.

Кандидат за градског одборника на тој листи Јасминко Хаџисалиховић је најавио оснивање градске адвокатске канцеларије.

"Београд је град обесправљених људи. Сви који су некада имали неки проблем заробљени су у бескрајним бирократским лавиринтима неправде. Њих је креирала политичка елита и на њима гради систем који штити интересе крупног капитала и квазиелите", рекао је Хаџисалиховић, наводи се у саопштењу.

недеља, 19. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара