Радикали обележили страначку славу Света Три Јерарха

Српска радикална странка обележила је страначку славу Света Три Јерарха - Василија Великог, Григорија Богослова и Јована Златоустог.

Председник Српске радикалне странке Војислав Шешељ је у кратком говору истакао да српски радикали, борећи се за власт, никада нису осрамотили своје претке, нити су одступили од својих идеолошких завета, политичких принципа и политичких програма.

Шешељ је навео да су се српски радикали за власт боре најчаснијим средствима у жељи да остварујући власт, онда када им народ укаже поверење, покажу да су били достојни тог поверења.

"Надам се да ће нам на предстојећим градским изборима народ указати поверење да учествујемо у власти, а на нама је да оправдамо то поверење и будемо достојни народне воље", рекао је Шешељ.

Ломљењу славског колача у седишту странке у Земуну присуствовали су амбасадор Азербејџана Елдар Хасанов, први секретар Амбасаде НР Кине Чи Линг Јун и први секретар Амбасаде Руске Федерације, Иван Старостин, пријатељи странке и високи страначки функционери.

недеља, 02. јун 2024.
25° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије