Антић и Марковић у оквиру кампање обишли Раковицу

Александар Антић, кандидат за градоначелника Београда листе СПС-ЈС и председник Јединствене Србије Драган Марковић Палма у наставку кампање разговарали су са грађанима Раковице.

"Наш програм је да омогућимо свој деци, ђацима и средњошколцима слабијег материјалног стања, да могу да организовано летују у Грчкој, о трошку наше локалне самоуправе", рекао је Драган Марковић.

Марковић је казао да верује да Београд, као највећи финансијски и образовни центар у земљи може да поднесе ту врсту социјалних давања и да на овај начин помогне родитеље и омогући да о трошку Скупштине града Београда организовано одведемо децу на море.

Говорећи о уређењу стамбених насеља у Београду, Марковић је приметио да готово свуда недостају клупе, да су игралишта за децу недовољно уређена и зато је подржао Александра Антића, кандидата СПС-ЈС за градоначелника да посвети пуну пажњу уређењу парковских површина и постављању мобилијара испред свих стамбених зграда у Београду.

Додао је да, "сви треба да се ангажују на уклањању графита и натписа са зграда које руже изглед Београда".

"Раковица мора поново да буде радничка и зато планови реиндустријализације Раковице, кроз коришћење постојеће привредне инфраструктуре, треба да буду усмерени ка новим технологијама и отварању ИТ паркова, у складу са временом које диктира нове потребе. Бивше фабрике и хале претворити у технолошке паркове и тако обезбедити радна места, пре свега за младе суграђане", нагласио је Александар Антић, саопштио је Градски одбор СПС-а.

недеља, 28. април 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво