Градски одбор Нове Србије у Ужицу прешао у напредњаке

Комплетан Градски одбор Нове Србије приступио је Српској напредној странци, тако да НС више не постоји у Ужицу и Севојну.

Досадашњи председник Градског одбора Нове Србије Бобан Перишић изјавио је да је одлука донета једногласно и да ова странка још од 2009. године подржава СНС, као и да су подржали кандидфатуру Александра Вучића на последњим председничким изборима, супротно одлуци централе.

"Градски одбор Нове Србије са СНС-ом води доследну политику већ девет година, за разлику од централе странке, чија политика се посебно последњих месеци значајно променила. Ми у Ужицу нисмо спремни да подржимо кандидатуру Александра Шапића, Драгана Ђиласа или Вука Јеремића, јер они симболизују оно против чега смо се ми борили", рекао је Перишић новинарима.

Перишић је додао да је једино политика СНС-а и Александра Вучића гарант да ће бити испуњени крупни инфраструктурни пројекти у ужичком крају, попут ауто-пута, реконструкције аеродрома Поникве, изградње обилазнице и тунела испод Кадињаче.

Перишић је за Глас западне Србије потврдио да је у СНС прешао и цео Општински одбор Нове Србије Севојно са свим функционерима, те да он очекује да то учини и председник Извршног одбора НС Зоран Аџић, јер је он, како је рекао, потребан граду Ужицу.

Председник Извршног одбора СНС Дарко Глишић честитао је бившим члановима Нове Србије пријем у у ту странку, а Велимиру Илићу поручио да може да настави са својом политиком, која га је довела дотле да "странку готово да више нема ни у Чачку".

"Како је Велимир Илић остао без странке и у Ужицу може сада на миру да настави да подржава Шапића, Ђиласа и остале, као и да мрзи Александра Вучића, јер је то једина политика коју у последњих годину, две заступа", рекао је Глишић.

Како је навео, бивши чланови Нове Србије а од данас СНС-а, наступаће као заједнички тим на предстојећим локалним изборима у Севојну 4.марта.

"Показаћемо да грађани треба да гласају за политику и резултате, а не за 10 или 20 евра, колико им нуди Милан Стаматовић из Чајетине, покушавајући да за те паре купе четири године њиховог живота. А нема Севојно њива које може да прода за милион евра као Чајетина на Златибору, па да од тога могу сви да живе", поручио је Глишић.

У Скупштини града Нова Србија је имала два одборника, који ће на сутрашњем заседању градског парламента приступити одборничком клубу напредњака.

недеља, 28. април 2024.
24° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво