Љајић: Конкретне акције уместо великих политичких порука

Активисти СДП Србије, заједно са председником странке Расимом Љајићем, очистили су парк за децу који се налази између стамбених зграда у Сарајевској улици у Београду.

"Из парка који је био запуштен однели смо велике количине смећа, засадили ново цвеће и заменили дотрајале клупице, љуљашке и канте за смеће. Такође смо офарбали справе на игралишту за децу", пише у саопштењу.

У СДП Србије истичу да су се одлучили за један специфичан вид кампање.

"Чини ми се да има доста великих политичких порука. Посебно када се ради о градским изборима, хтели смо на један конкретан начин да покажемо како ми видимо решавање тих малих проблема са којима се грађани у Београду суочавају", рекао је председник СДП Србије Расим Љајић.

Он је у разговору са грађанима општине Савски венац рекао да је много важније да се конкретним стварима обраћамо грађанима него политичким порукама којих ће, како је оценио, и онако бити превише.

"Наравно да су важни велики инфраструктурни пројекти али током ове кампање ми желимо да покушамо колико је год то могуће да се реши неки мали проблем са којима се грађани суочавају. То је наша порука за све и зато ћемо се на сваки позив који је упућен према нама одазвати у циљу да учинимо мале ствари за грађане и да оваквим конкретним акцијама дамо наш допринос током кампање", каже Љајић.

понедељак, 17. јун 2024.
28° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије