Обрадовић: Нећу да учествујем у обнови ДС-a

Председник покрета Двери Бошко Обрадовић демантовао је да ће тај покрет учествовати на најављеном протесту опозиције испред зграде РТС-а, како је то било наведено у саопштењу више опозиционих странака и покрета.

Бошко Обрадовић је рекао да неће учествовати у кампањи Демократске странке "која на београдске изборе излази са пет различитих изборних листа", као ни на протесту опозиције испред РТС-а, иза којег, верује, стоји Тадићева идеја "обнове старе ДС".

У тој функцији се, каже председник Двери, сада налази и некакав најављени протест опозиције испред РТС-а, "чији информативни програм још увек уређују они које је поставио управо Тадићев режим".

Навео је да на изборима у Београду учествује више изборних листи које су проистекле из ДС - Ђиласа, Шапића, Шутановца, Бастаћа, Чедомира Јовановића...

"Нека они решавају своје ствари између себе и нека расправе односе са главним уредницима РТС-а, које су поставили у своје време", каже Обрадовић.

Представници више опозиционих странака и покрета саопштили су јуче да су договорили сарадњу на контроли избора и најавили су протест испред зграде РТС-а, са захтевом да јавни сервис и други медији обезбеде равномерну заступљеност политичких актера.

четвртак, 23. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара