Јунг: Вучић препознао значај фестивала игре, зато сам на листи

Кандидат за одборника са листе "Александар Вучић - Зато што волимо Београд" Аја Јунг изјавила је да је подржала ову листу зато што је председник Србије Александар Вучић један од ретких који је препознао колики значај има Београдски фестивал игре који она организује последњих 15 година.

"Мало је оних који су препознали и помогли то, и свако ко јесте постао је на неки начин мој сарадник", рекла је Аја Јунг и истакла да је Вучић препознао њен начин пословања у култури који је, како је рекла, другачији и бржи него било шта до сада.

Вучић ју је, како наводи, позвао да помогне да Београд постане престоница културе.

Јунг је истакла и да јој се не свиђа израз "јавне личности" које су подржале листу те да сматра да су ти људи позвани као директори успешних институција чији је рад вредан помена.

Упитана да прокоментарише критике које се на њен рачун упућују због њеног презимена и због тога што је подржала листу, Јунг каже да је поносна на своје презиме и све што је у професионалном животу урадила откад је са 16 година отишла у Њујорк на студије балета.

Како истиче, "хајка" појединих балетских удружења против ње није ништа ново и не траје само откада је подржала листу, већ се то дешава годинама уназад.

"Захвална сам удружењима који су се бавили Ајом Јунг и фестивалом јер да није било њих, можда не би било ни фестивала, јер сам ја многе ствари које сам урадила, урадила из ината", рекла је Јунг.

субота, 04. мај 2024.
17° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се