Мали: Кандидат за градоначелника је одлука одборника

Градоначелник Београда Синиша Мали изјавио је да Српска напредна странка на изборе излази као тим људи који ће показати шта је све урађено у протекле четири године, а као разлог зашто није познат њихов кандидат за градоначелника, поновио је да на изборе излазе као тим, а да је на одборницима да изаберу градоначелника. 

"Сами избори су такви да се гласа за листу, не гласа се за градоначелника и зато излазимо као тим. Сачекајте да се заврше избори, да видимо како ће изгледати Скупштина града Београда, а онда ће већина одборника гласати за градоначелника", рекао је Мали новинарима.

Упитан да прокоментарише квоте кладионица по којима је председница општине Савски венац Ирена Вујовић први фаворит за градоначелника, Мали је рекао да не прати те резултате, али да је сигурно да СНС има прави тим људи који су се показали у активностима којима се баве, а небитно је, објашњава, да ли су то доктори или балерине. 

"Мени је важно да тај тим побеђује, да побеђује љубав према граду, енергија, марљивост. Видите колико се трудимо да неке ствари променимо, да сваком грађанину изађемо у сусрет и решимо проблем, чујемо сугестије, коментаре и критике", нагласио је Мали.

четвртак, 16. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара