СНС: Божовић да каже ко ће да врати опљачкано

Градски одбор Српске напредне странке Београда поручио је шефу изборног штаба ДС Балши Божовићу да је лицемерно што говори о испумпавању новца из градске касе док је за време власти те странке минус у буџету достигао 1,2 милијарде евра.

Уместо што наставља са изношењем неистина, ГО СНС га позива да испита одакле 300.000 евра на рачуну садашњег председника ДС Драгана Шутановца, као и да објасни ко ће народу и граду Београду да врати све што су бивши председник ДС-a Ђилас и његов помоћник Шапић "опљачкали кроз намештене тендере, врачарске пашњаке и винограде и баснословне дневнице за службена путовања", наводи се у саопштењу ГО СНС.

Београдски напредњаци указују да су Ђилас и Шапић "вешти само у отимању", наводећи отимање Пионирског града од деце, Пазл градове на узурпираном земљишту, 650 милиона за реконструкцију Булевара краља Александра.

"Данас је дуг Београда преполовљен захваљујући одговорној власти предвођеном Српском напредном странком, градска каса је у плусу за 14 милијарди динара, смањена је незапосленост за 20.000, а Београд се равномерно гради и развија. Данас у Београду имамо 1.111 активних градилишта, уређене фасаде, нове паркове и тргове, вртиће и школе", наводи се у саопштењу.

уторак, 30. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво