СПС и ЈС предали листу са потписима подршке

Социјалистичка партија Србије и Јединствена Србија предали су Градској изборној комисији своју изборну листу за предстојеће изборе у граду Београду.

Листа носи назив "Коалиција Ивица Дачић, Социјалистичка партија Србије (СПС) - Драган Марковић Палма, Јединствена Србија (ЈС)", а први на листи је потпредседник СПС Александар Антић.

Предато је око 5.000 потписа подршке за свих 110 кандидата за одборнике колико иначе броји градска скупштина.

Први на листи и кандидат за градоначелника Александар Антић захвалио је на подршци коју је добио и навео да су за само неколико сати сакупили више од 4.000 потписа подршке листи коју су вечерас предали.

Како је рекао, то му је и велика част и обавеза и захвалио је на указаном поверењу и двема странкама и њиховим лидерима.

Антић је рекао да је тим са којим наступају изузетан, да је у њему десет професора униеврзитета, личности из света спорта, културе, јавних радника, те да су заступљени студенти, привредници, радници, пензионери...

Како је рекао, има и оних који нису чланови ни СПС-а ни ЈС-а и до сада нису били ни на чијим листама, захвалио им што су се придружили овој листи, и који сматрају да је то тим који може да направи нешто ново за Београд.

Антић је навео да су ту и они који су до сада успешно радили у Београду, а пре свих председник Скупштине града Никола Никодијевић, који је саставни део свих резултата које је градска власт несумњиво направила.

Он је рекао да се на листи налазе Предраг Марковић, Тома Фила, Мирјана Шарчевић, Александра Каракашевић, Јелица Сретеновић, Владимир Ђукић, Драги Лукић...

Председница Скупштине Србвије расписала је јуче изборе за Скупштину града Београда за 4. март.

Градска изборна комисија прогласила је данас једногласно изборну листу број један "Александар Вучић - Зато што волимо Београд" а потписи подршке за ту листу предати су синоћ пре поноћи.

субота, 18. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара