Михајловићева: Фашизам не сме да буде тема кампање

Потпредседница Владе Србије и чланица Председништва СНС-а реаговала је на оптужбе посланице Нове странке Маринике Тепић да СНС и председник Србије Александар Вучић подржавају фашизам, упозоривши да опозиционе странке на самом почетку предизборне кампање у Београду користе опасне и неприхватљиве увреде.

"За сваку је осуду да било која политичка странка користи и фашизам као начин борбе у кампањи против СНС. Такве оптужбе су недопустиве, поготово у Србији у којој је од фашизма страдало више од милион људи и нашим грађанима нането велико зло. Нико у СНС не подржава фашизам и овакве оптужбе не би смеле да буду тема било које кампање", каже Михајловићева, саопштено је из њеног кабинета.

Она је указала и да олако потезање оваквих, најопаснијих увреда наноси несагледиву штету нашој земљи и њеном угледу.

"Грађани у Београду, Бору и Аранђеловцу неће 4. марта гласати да ли су за или против фашизма, већ ко ће водити њихове локалне самоуправе како би омогућили бољу свакодневицу. СНС ће увек показивати своје резултате и шта смо урадили за грађане и никакве друге аргументе нећемо користити", истиче Михајловићева.

Тепић је раније данас изнела тврдње да је дошло до "фашизације друштва" и да је то "све експлицитније" што се ближе београдски избори, тврдећи и да се то дешава уз "подршку" Александра Вучића и СНС.

понедељак, 06. мај 2024.
22° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара