Потписи подршке листи "Александар Вучић – зато што волимо Београд"

Председник Србије и СНС-a Александар Вучић подржао је поподне својим потписом листу "Александар Вучић - зато што волимо Београд" за изборе за Скупштину града Београда, сазнаје "Танјуг". Листу су потписом подржали и Небојша Стефановић, др Зоран Радојичић, Аја Јунг.

Носилац листе "Александар Вучић- зато што волим Београд" Зоран Радојичић потписао данас подршку листи у просторијама општинског одбора СНС Врачара.

Радојичић је рекао да би Београђани требало да подрже листу "Александар Вучић - Зато што волимо Београд" јер ћемо дати све од себе да достигнемо циљ, а то је да Београд буде бољи и "са још више душе".

"Пре свега задовољство ми је да будем први на листи професионалаца, који ће даље радити на унапређењу и улепшавању нашег Београда", рекао је Радојчић приликом потписивања листе коју предводи.

Поручио је да воли Београд колико и сви други Београђани, као и да мисли да има простора да буде још бољи, без обзира што је, како каже, у последњем периоду доста тога урађено, да "сви заједно радимо на томе и достигнемо циљ да Београд буде једна од водећих метропола у Европи".

На новинарско питање колико ће учешће у изборима променити његов живот и утицати на свакодневне обавезе, Радојичић је нагласио да ће му посао у "Тиршовој" бити на првом месту, као и унапређење те клинике, али да ће истовремено радити обе ствари, а да верује да би добро обављао посао градоначелника.

"Да ли ћу бити изабран зависи од хиљаду ствари", закључио је Радојичић.

Листу је потписом подржао и градски менаџер Горан Весић и кандидат за одборника на листи "Александар Вучић - Зато што волимо Београд!".

Координаторка Сигурне куће Весна Станојевић такође је подржала потписом изборну листу СНС-а у просторијама општинског одбора СНС Нови Београд.

Станојевић, која је четврта на тој листи, рекла је за Танјуг да је подржала ту странку на београдским изборима јер сматра да СНС има "једине добре резултате у које је имала прилику да се увери у свакодневном животу".

Додала је да су жене добиле наду да ће се проблеми са насиљем у породици решавати много боље, ефикасније и брже.

"Убеђена сам да ће тако и бити. Увек ћу подржати СНС јер знам да је оно што су до сада учинили, за ових неколико година, немерљиво у односу на претходне године", рекла је Станојевић.

И актуелни градоначелник Београда Синиша Мали и кандидат за одборника на листи "Александар Вучић - Зато šто волимо Београд!" подржао је потписом ту изборну листу у просторијама Општинског одбора СНС Звездара.

У истом општинском одбору изборну листу "Александар Вучић - Зато што волимо Београд" својом потписом подржали су и професор др Сима Аврамовић, професор др Часлав Митровић и професор др Александра Томић.

Својим потписом листу је подржао и функционер и председник београдског одбора СНС-а Небојша Стефановић.

Рекао је да је уверен да ће грађани Београда на дан избора јасно знати ко су људи који им нуде будућност и који могу да учине да град буде истинска метропола и да ће због тога поверење дати тиму људи који се налази на листи "Алексанар Вучић - Зато што волимо Београд!".

Стефановић је истакао да му је драго да види велики број људи у целом граду који долазе да подрже листу "Александар Вучић - Зато што волимо Београд".

То је, како је рекао, зато што схватају да су резултати важни, и кад је реч о Београду и када је реч о Србији.

"Резултати и оно што хоћемо да урадимо за људе у будућности у свим београдским општинама једнако - да градимо и школе и болнице и домове здравља, да чинимо све да инфраструктура буде боља и да се сваког дана осећа да је бољи квалитет живота", рекао је Стефановић.

Уверен је, каже, да ће грађани када дође дан избора јасно знати ко су људи који им нуде будућност и перспективу и за њих и за њихову децу, који нуде пројекте и могу да учине да Београд буде заиста истинска метропола у Европи.

"Сигуран сам због тога да ће своје поверење дати тиму људи који се налази на листи "Алексанар Вучић - Зато што волимо Београд!"", рекао је Стефановић.

Уз њих изборну листу "Александар Вучић - Зато што волимо Београд" својом потписом подржали су - Аја Јунг, Милан Гуровић, академик Јован Хаџи Ђокић, Драгана Пешић Белојевић, Небојша Илић, Слободан Накарада, Светислав Гонцић, Бојана Борић Брешковић и Иван Тасовац. 

Иначе, СНС је почео на својим пунктовима и у страначким просторијама прикупљање потписа потребних за пријаву листе кандидата на београдским изборима.

Први на изборној листи "Александар Вучић - зато што волимо Београд" је доктор Зоран Радојичић, директор "Тиршове", а међу првих 25 кандидата на исти доминирају нестраначке личности, професионалци и експерти у областима у којима раде и стварају.

Избори за Скупштину града Београда одржаће се 4. марта.

понедељак, 06. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара