СНС: Људи са наше листе истински воле Београд

Српска напредна странка наводи да је поносна на људе од знања и звања који је представљају на листи "Александар Вучић - Зато што волимо Београд!" који, кажу, за разлику од "патолошких лажова и осведочених лопова окупљених око Ђиласа, Шапића, Јанковића, Јеремића и осталих извршилаца Мишковићевих налога", истински воле град и желе добро својој земљи.

СНС у саопштењу, наводи да је "пиштољџија Јанковић, саборац лоповско-тајкунске коалиције - патолошки лажов".

"Он је толики лажов да ни сам више не зна шта лаже и кога лаже, а не може да прође ни један једини дан, а да грађани не виде какву су срамоту од човека плаћали месечно више од 3.000 евра, док је био лажни заштитник грађана и каква је брука од личности била председнички кандидат", наводи се у саопштењу СНС-а.

Тврде да Јанковић, коме, каже, не верују ни најближи сарадници, "као што је лагао за председничке изборе, сада лаже и за београдске изборе".

"Изгледа да Јанковић једино нема времена да грађанима објасни одакле му гомила пара, 'ауди А8' и глисер којим се размеће и бахати по Србији. Мишковићева лоповско-тајкунска коалиција, коју предводе Ђилас, Шапић, појачана са пиштољџијом Јанковићем и Вуком Лимуновим Јеремићем, никако да схвати да народ у Србији није ни луд, ни глуп да дозволи преварантима и лоповима да их поново пљачкају док се они богате", наводе у СНС-у.

Раније данас председник Покрета слободних грађана Саша Јанковић изјавио је да не очекује фер услове за изборе у Београду, расписане за 4. март.

Саша Јанковић је, на конференицији за новинаре на којој је говорио о новим прекршајним пријавама против учесника протеста после председничких избора, прошле године, рекао да је "сигуран да РЕМ неће почети да ради свој посао, нити РТС почети да се придржава медијских стандарада".

"Сигуран сам да Александар Вучић неће сећи грану на којој седи, он са фер медијским условима, без злоупотреба медијских ресусра, лажи и притиска не мозе да добије изборе, али сам уверен у демократску снагу Београда и Србије која ће се са тим изборити", рекао је Јанковић.

Избори у Београду нису, каже, уобичајени редовни избори, већ су "питање опстанка и будућности Србије".

Јанковић није директно одговорио на питање новинара да ли је разочаран што је СДС Бориса Тадића одлучио да на изборима подржи кандидата ДС-а и Нове странке, већ је рекао да свим опозиционим странкама жели успех на изборима и да је уверен у добар резултат, али да је питање ко ће са ким - техничко питање, а њему је важније да се сви "окрену према репресивном режиму".

понедељак, 06. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара