СНС: Програм Драгана Ђиласа - да краде народне паре

Српска напредна странка саопштила је да се програм Драгана Ђиласа своди на "стратегију крађе народних пара, пљачкање и уништавање градске и државне имовине".

"Ђилас би дао 'Галенику' свом пајтосу Бабићу и уместо да се пуни државни буџет он би те паре делио са својом лоповско-тајкунском свитом, и када им ни то не би било довољно, на крају би је и продали, као што су продали 'Хемофарм", наводи се у саопштењу СНС.

Додају да су грађани Београда на својој кожи осетили како изгледа када се Драган Ђилас брине о њима, Београду и београдским јавним предузећима.

"Заједно са Шапићем, а у договору са Мишковићем, и у складу са његовим пословним амбицијама, жели да увећава своје богатство, да опљачка чак и децу Београда и престоницу поново доведе до банкрота", кажу из СНС.

Истичу, да ће Српска напредна странка као и претходне четири године наставити да се бори за бољи живот сваког Београђанина, за нова радна места, уређене путеве и улице, нове школе и вртиће, амбуланте и домове здравља, као и за помоћ сваком угроженом човеку и најстаријим суграђанима.

"Са тимом изузетних стручњака и, пре свега, поштених и честитих људи са листе 'Александар Вучић - Зато што волимо Београд!' , учинићемо све да Београд настави да се развија и напредује због наше деце", наводи се у саопштењу СНС.

понедељак, 06. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара