Читај ми!

Вучић: Циљ СНС-а да окупи стручне људе

СНС ће водити позитивну кампању на предстојећим изборима и фокусираће се на економију, сигурност пензионера и наставак борбе против корупције и криминала, поручио Александар Вучић који је изабран и за носиоца листе СНС-а.

Председник СНС-а Александар Вучић рекао је на седници Главног одбора странке да ће та странка водити позитивну кампању на предстојећим изборима и да ће се фокусирати на три циља - подстицање економског развоја, сигурност пензионера и наставак борбе против корупције и криминала.

"Наш циљ је економија, што више послова за младе, подстицање предузетничког духа и приватног сектора, други циљ је заштита пензионера, јер нећемо дозволити да то било ко угрози, што сам рекао и челницима ММФ-а.

Трећи циљ је наставак борбе против корупције и криминала", поручио је Вучић члановима Главног одбора.

Истакавши да је убрзање свеукупних реформи а пре свега економских главни приоритет, Вучић је рекао да народ очекује озбиљне резултате на пољу економије.

"Питају се како то ми правимо аранжмане. Пре неколико година постигли су уговор с 'Фијатом', али тај уговор нико није видео. Ја сам видео, али то је службена тајна па не могу да кажем шта је у њему. Ми ћемо наш уговор с 'Етихадом' показати пре краја кампање", рекао је Вучић.

Навео је да је у јануару 2014. у односу на јануар прошле године, број путника повећан за 65 одсто и упитао да ли је то мали резултат.

Он је рекао да за сада није донета одлука о коалиционим партнерима већ ће та одлука бити донета по завршетку избора.

"Тражимо подршку народа за своју политику, а после избора ћемо видети какав ће бити распоред снага. Мој предлог ће бити да не формирамо сами владу, већ да позовемо што више добрих и стручних људи као што је Лазар Крстић, као и из других странака које имају визију нормалне и пристојне Србије", рекао је Вучић.

Додао је да циљ странке остаје "нормална и пристојна Србија", али да то овог пута неће бити њихов слоган већ ће постојати комбинација слогана.

Оценивши да неки желе да униште све добро, сваку наду у Србији, Вучић је рекао да СНС то не сме и неће да дозволи.

Предстоји тешка кампања

"Пред нама је тешка кампања у којој ћемо бити изложени нападима свих оних који би Србију да врате у жабокречину своје власти, у којој су царовали - корупција, криминал, напади на све који другачије мисле", рекао је Вучић.

Лидер напредњака је додао да они који држе говоре и предавања о демократији, злоупотребљавају све у нашој земљи и добру вољу и чињеницу да се та странка труди да на пристојан начин будемо на политичкој сцени Србије.

"Оптужују нас и називају најгорим именима и говоре о тобожњој диктатури у Србији. Замислите диктатуру у којој сваки дан говоре о диктатури на свим средствима информисања, електронским медијами, у свим штампаним медијима и ништа друго им није ни вест", рекао је Вучић.

Наводећи као пример таквог односа ситуацију створену у јавности, медијима и на друштвеним мрежама поводом његовог учешћа у спасавању завејаних грађана код Фекетића, Вучић је рекао да је ћутао претходних 48 сати пустивши да се, како је рекао, иживљавају и на њему, његовој породици и странци.

"Ваљда они, полазећи од себе, размишљају да смо ми сви исти па смо једнако лоши као и они, да то радимо из некаквих маркетиншких разлога - то нам говоре они који се сунчају и кварцују по соларијумима док се њихови грађани смрзавају, док немају гориво, воду, сендвиче, немају ништа...", навео је Вучић и додао да се напредњаци разликују од њих по томе што с поносом кажу да ће увек бити са својим народом.

Вучић је рекао да су сви они који нападају СНС ишли дотле да чак дете које је он изнео из возила са завејаног пута код Фекетића, "назову дегенериком" и да им је то "било јако смешно".

"Они који се сунчају и кварцују и који су тако препланули да их народ који пати не интересује, неће нам држати придике, неће нам држати лекције, ми ћемо решавати проблеме, бићемо са својим народом увек када је тешко и по томе ћемо се разликовати од свих других", истакао је Вучић.

четвртак, 02. мај 2024.
24° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво