Читај ми!

Јовановић: Толерантнија Србија

Идемо на изборе да створимо толерантнију Србију, рекао Чедомир Јовановић. Желимо да после 6. маја знамо где је стена на којој ћемо изградити нашу земљу, поручио лидер ЛДП-а.

Председник Либерално демократске партије Чедомир Јовановић поручио је да покрет "Преокрет" не иде на изборе да би победио друге странке, већ са циљем да Србија након 6. маја буде толерантнија земља.

"Не идемо на изборе да бисмо победили Тадића, Николића, Дачића, Коштуницу, већ идемо свесни циља да смо генерација која мора да заврши посао. Желимо да након 6. маја знамо где је стена на којој ћемо изградити нашу земљу", рекао је Јовановић обраћајујући се младима у Битеф театру.

Он је напоменуо да "Преокрет" није фаворит у овој кампањи, јер како је рекао, "има оних који имају више новца и који су далеко испред Преокрета, будући да нисмо чекали 12 сати да би знали када ће избори бити одржани".

"Зашто би онда неко подржао нашу коалицију? Па зато што је нама више до вас стало, а њима је више стало до власти над вама", нагласио је Јовановић.

Он је оценио да се покрет "Преокрет" разликује од осталих коалиција на политичкој сцени, јер их није окупио ни страх од онога што виде пред собом, ни борба за власт, већ жеља да раде и да мењају земљу.

Према његовој оцени, у изборе се улази у тешкој ситуацији, јер грађани углавном сматрају да је данашња Србија судбина са којом морају да се помире или у супротном да из ње оду.

"ЛДП није направио "Преокрет" да би да заузела боље место на 'Титанику' Србије", поручио је Јовановић.

Скупу су присиствовали лидери Српског покрета обнове Вук Драшковић, Социјалдемократске уније Жарко Кораћ, Богате Србије Захарија Трнавчевића и лидер Асоцијације слободних и независних синдиката Ранка Савић, као и представници Војвођанске партије, Партије зелених и Демократске партије Санџака.

недеља, 19. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара