Читај ми!

Судар аутобуса и камиона код Обреновца - једна особа погинула, 20 повређено; Дачић: Приведен возач камиона

У судару аутобуса и камиона у месту Стублине код Обреновца погинула је једна особа, док их је 16 повређено и превезено у Ургентни центар и КБЦ Бежанијска коса, а још четири особе збринуте су у Дому здравља у Обреновцу. Министар унутрашњих послова Ивица Дачић рекао је да је возач камиона приведен након што је побегао са лица места.

Сударили су се камион и аутобус на линији 860 Т, у Стублинама код Обреновца. Погинуо је возач аутобуса, ауто-превозника "Стрела", а 20 повређених путника су превезени у Ургентни центар, КБЦ Бежанијска коса и Дом здравља у Обреновцу.  

Четворо повређених, након прегледа у Дому здравља у Обреновцу пуштено је на кућно лечење. 

Возач камиона који је изазвао саобраћајну несрећу код Обреновца, приведен је брзом интервенцијим полиције након што је побегао са лица места.

Министар унутрашњих послова Ивица Дачић рекао је да је према првим извештајима Саобраћајне полиције возач камиона, који је ударио у аутобус, одговоран за несрећу.

Увиђај је трајао скоро три сата, колико је био обустављен саобраћај у оба смера на том делу пута.

Сумња се, да се возач шлепера укључивао са споредног пута. На том делу постоји знак "стоп".

Скоро 30 минута камиони и механизација покушавали су да раздвоје шлепер и аутобус. To је пут између Обреновца и Уба, а мештани кажу да се на том месту често дешавају саобраћајне незгоде.

На терен је изашао и државни јавни тужилац. Више јавно тужилаштво у Београду преузеће истрагу од основног јавног тужилаштва у Обреновцу с обзиром на то да је у питању кривично дело са смртним последицама.

понедељак, 03. јун 2024.
18° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије