Читај ми!

Оружани напад у Приштини – две особе подлегле задобијеним ранама

Током синоћњег оружаног сукоба две групе људи, од повреда је на лицу места преминуо мушкарац, чији идентитет још није саопштен. Жена која је рањена је у болници подлегла задобијеним повредама.

Током синоћњег оружаног сукоба две групе људи, од повреда је на лицу места преминуо мушкарац, чији идентитет још није саопштен.

Из Основног тужилаштва у Приштини саопштили су да су у сукобу три особе повређене, од којих је једна тежег здравственог стања.

На лицу места су заплењене чауре, муниција, аутомобил и други материјални докази. Осумњичени још нису ухваћени и у току је истрага на њиховој идентификацији.

“Поводом случаја тешког убиства, обавештавамо вас да је на лице места изашао тужилац одељења за тешка кривична дела који је са надлежним јединицама предузео увиђајне радње на лицу места. Према прелиминарним истрагама, сумња се да је једна особа погинула од пуцњаве, док су још три особе повређене и потребна им је лекарска помоћ, од којих је једна у најтежем здравственом стању. На месту догађаја одузети су муниције, аутомобил и други материјални докази који ц́е бити коришћени у кривичном поступку”, наводе из тужилаштва.

Трага се за две осумњичене особе са Косова.

недеља, 28. април 2024.
23° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво