Читај ми!

МУП: Снимак отимања детета није настао у Србији, идентификовани осумњичени

Припадници Министарства унутрашњих послова идентификовали су мушкарца из Врњачке бање и његову супругу, осумњичене да су на друштвеној мрежи објавили видео у којем наводе да је реч о отимању детета од мајке од стране српске полиције. Сумњиче се, такође, и за претње председнику Србије и полицији. МУП наводи да снимак није настао у Србији и да је преузет са страних профила на друштвеним мрежама.

Идентификовани су И.Т. из Врњачке бање и његова супруга Т.Т. запослена у тој локалној самоуправи као осумњичени да су њен профил на друштвеној мрежи искористили за објаву видео снимка, за који наводе да је у питању отимање детета од мајке мимо његове воље и то од стране српске полиције, наводи МУП.

Такође, сумњиче се и за претње председнику Србије Александру Вучићу и припадницима полиције.

Поводом наведеног снимка, МУП истиче да снимак није настао у Србији, да је преузет са страних профила на друштвеним мрежама и да је у питању још један у низу напада и претњи председнику Републике и покушај злоупотребе и рушења угледа тог Министарства.

Како се наводи, иницијални снимак је настао прошле године и приказује поступак одузимања деце у Литванији.

Осумњичени И.Т. од раније је познат полицији као лице из криминогене средине, против кога су поднете кривичне пријаве због сумњи да је починио више кривичних дела међу којима је и убиство у покушају.

Против осумњичених полиција ће, у сарадњи са надлежним тужилаштвом, поднети одговарајуће пријаве.

субота, 27. април 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво