Читај ми!

Бивши директор Инфрастуктуре железнице правоснажно осуђен на годину затвора

Посебно одељење Апелационог суда у Београду потврдио је пресуду Вишег суда којом је окривљени Мирољуб Јевтић, бивши директор АД "Инфраструктуре железнице Србије“ оглашен кривим због примање мита и осуђен на једногодишњу казну затвора.

Том пресудом изречена му је и мера забране вршења позива, делатности и дужности везаних за располагање, коришћење, управљање или руковање туђом имовином или чување те имовине у трајању од три године, саопштило је Тужилаштво за организовани криминал.

Мирољуб Јевтић је проглашен кривим јер је примио поклон у износу од 10.000 евра од адвокатске канцеларије из Новог Сада на име уговора о заступању “Инфраструктура железнице Србије“ који је закључио са том адвокатском канцеларијом.

Јевтићу је на терет стављено да је неосновано и непотребно ангажовао адвокате на пословима експропријације земљишта на трасама брзих пруга, који су део уплаћеног новца од "Инфраструктура железница" по основу фактурисаних услуга у вишемилионским износима, као мито, преко посредника, предавали Јевтићу.

субота, 18. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара